29.05.2018
Obecná informace o zpracování osobních údajů

Mateřsá škola 1. máje 1153, Rožnov p. R., příspěvková organizace

Obecná informace o zpracování osobních údajů

MŠ 1. máje 1153, Rožnov p.R., příspěvková organizace, je příspěvkovou organizací města Rožnov pod Radhoštěm, který je jeho/jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je výchova a vzdělávání dětí a žáků.

MŠ 1. máje 1153, Rožnov p.R., příspěvková organizace, je příspěvkovou organizací zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

MŠ 1. máje 1153, Rožnov p.R., příspěvková organizace, je příspěvkovou organizací je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

1) zápis k předškolnímu vzdělávání,

2) zajištění předškolního vzdělávání.

Kontaktní adresa správce:

MŠ 1. máje 1153, Rožnov p.R., příspěvková organizace, 1. máje 1153, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm, IČ: 64123294, telefon: +420 739 589 087, e-mail: mscechova@centrum.cz, ID datové schránky: jnpkyns

Škola na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení.

Pověřence pro ochranu osobních údajů zajišťuje smluvní partner – společnost I3 Consultants s.r.o. IČ: 279 21 344, zastoupená Mgr. Zdeňkem Novákem.

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na školu vztahují.

Další nezbytné osobní údaje mohou být shromažďovány za účelem splnění smlouvy mezi školou a Vámi.

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Svá práva a požadavky uplatňujte na kontaktní adrese správce.

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

V Rožnově p.R. 25.5.2018

 

Dalimila Čechová

Ředitelka mateřské školy